Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Az Ország Boltja
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Utoljára megtekintett
Chat ügyfélszolgálat
LiveZilla Live Chat Software
Szállítás


Nyelv választó
Facebook

Bankkártyás fizetés

Activlab Glutamin Xtra / 450gr

Activlab Glutamin Xtra / 450gr

Cikkszám: AL-002

A glutamin a szervezet legnagyobb mennyiségben előforduló aminosava, mely a vázizmok aminosav készletének több mint 60%-át teszi ki. Alacsony kalóriatartalmú étkezés esetén a glutamin és egyéb elágazó szénláncú aminosavak megvédik az izmokat a katabolikus hormonok lebontó hatásától. A glutamin pótlása biztosítja a pozitív nitrogén egyensúlyt.

Hűségpont (vásárlás után): 147

4 900 Ft
* kötelező választani belőle

További információk a termékről:

Glutamin Xtra 450gr:

A glutamin a szervezet legnagyobb mennyiségben előforduló aminosava, mely a vázizmok aminosav készletének több mint 60%-át teszi ki. Ez a nélkülözhetetlen aminosav rendkívül fontos szerepet tölt be a fizikai teljesítőképesség, az izomtömeg és az általános egészség megőrzésében. Egyes stresszhelyzetekben olyan hormonok szabadulnak föl mint például a kortizol, amelyek az izmok kárára fokozzák a szervezet szabad glutamin igényét. Az edzés során kimerül a szervezet glutamin készlete, amit nem máshonnan mint az izmaiból von el!

Alacsony kalóriatartalmú étkezés illetve diétázás esetén a glutamin és egyéb elágazó szénláncú aminosavak megvédik az izmokat a katabolikus hormonok lebontó hatásától. Diéta folyamán az esetleges nitrogén vesztés többsége olyankor következik be, amikor a szervezet glutamin szintje nem megfelelő. A glutamin pótlása azonban biztosítja a pozitív nitrogén egyensúlyt, így kivédhető az izomszövet lebomlása és az immunrendszer hanyatlása. A glutamin megfelelő pótlása javítja a tesztoszteron/kortizol arányt, továbbá növeli az izomsejtek méretét, ezzel is serkentve az izomnövekedést.

Tudományos kísérletek kimutatták, hogy mindössze 2g glutamin 400%-al fokozza a növekedési hormon szintjét, segíti a bélrendszer normális működését, és négy hetes rendszeres használatával gyógyulás érhető el az emésztőrendszeri fekélyek túlnyomó részében.

Kutatások kimutatták, hogy olyan stressz helyzetek alatt, mint az éhezés, betegség, sérülések vagy a megerőltető edzés, a szervezet glutamin igénye jelentősen megnő. Az immunrendszer elsődleges üzemanyaga szintén a glutamin, ezért immunológiai stressz állapot alatt szintén fokozódik a szervezet glutamin igénye.

Tájékoztató:

Tápérték 100 g
Az energia értéke: 340 kcal
Fehérje: 85 g
Szénhidrát: 0 gr
Zsír: 0 gr
L-glutamin 75 gr
L-taurin 10gr

Napi adag: Edzés után két adagot azaz kb. 10gr-ot, protein italhoz keverve vagy 2 dl vízben, gyümölcslében feloldva.

Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:

Figyelmeztetés! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére, az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1169/2011/EU rendelete alapján (2011. október 25.). Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Gyártók
Kereső
Kifejezés: 

Keresés