Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Az Ország Boltja
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Utoljára megtekintett
Chat ügyfélszolgálat
LiveZilla Live Chat Software
Szállítás


Nyelv választó
Facebook

Bankkártyás fizetés

Best MSM 1000mg / 180db

Best MSM 1000mg / 180db

Cikkszám: DRB-00064

A Best MSM tiszta kristályos MSM (methylsulfonylmethane) tartalmaz, természetben előforduló forrása a kénnek, ami könnyen felszívódik és használható a szervezet által. Az MSM támogatja a szervi és izületi funkciót és megfelelő működését, karbantartja az egészséges kötőszöveteket. MSM segít a megfelelő haj, bőr, köröm egészségében a keratin és rostos fehérjék képződésében, valamint támogatja az izületi funkciót. 1 kapszula / 33 Ft

Hűségpont (vásárlás után): 207

6 900 Ft

További információk a termékről:

Best MSM 1000mg:

Tájékoztató:

Egyéb összetevők: zselatin (kapszula).

Napi adag: 1-3 kapszula bevétele a nap folyamán elosztva (gyártó szerint). Javaslatunk a napi 1 kapszula bevétele! A nagyobb dózisok terápiás célt szolgálnak, OÉTI szerint!

Kutatások alapján megállapítható, hogy a napi adag 500mg-6gramm között változhat naponta. 1000mg-os adaggal az MSM koncentráció visszaáll normál értékre a szervezetben, a nagyobb adagok speciális esetben alkalmazandók.

MSM nem toxikus anyag, így teljesen biztonságos akár nagyobb adagok esetén is!

Nem tartalmaz: tej, tojás, gabona, kukorica, szója, cukor, édesítő, keményítő, só, vagy tartósítószert.

Számos klinikai kutatás foglalkozott az MSM szedésének előnyeivel mind emberekben mind állatokban és született szabadalom védett étrend-kiegészítők. Ennek eredményeképpen úgy gondoljuk, hogy a fizikai és lelki stressz növeli az emberi szervezetben az MSM igényt, mivel ekkor az MSM-koncentráció minimális szinten van, ilyenkor probléma léphet fel a normális szervi funkcióban. 

Előnyök:

• MSM támogatja és karbantartja az erős és egészséges test szöveteket a kénnek köszenhetően ami erősíti a kötőszöveti fehérjéket.

• MSM támogatja a normális gyomor funkciót.

• MSM javítja a szervezet ellenálló képességét a kedvezőtlen fizikai stressz ellen.

• MSM támogatja a mentális éberséget és az egészséges hangulat fenntartását.

• MSM elősegíti a szervezet szöveti gyógyító folyamatait.

• MSM segít módosítani a fiziológiás választ az allergénekre.

• MSM támogatja a normál tüdőfunkció.

• MSM támogatja a normál izomlazítást.

• MSM támogatja a normális ízületi funkciót.

• MSM segít fenntartani az egészséges bőrt.

 Szükséges az MSM utánpótlása?

Az MSM elterjedt a természetben, megtalálható a különböző élelmiszerekben, beleértve a friss gyümölcsök és zöldségeket is, nyers tejet, nyers húst és nyers halat. Azonban MSM illékony anyag, könnyen elveszhet a főzés során, pasztőrözés, az élelmiszer-feldolgozás és a tárolás közben. Az átlagos étrend, így a legjobb esetben is marginális MSM bevitel eredményez, amelyek nem elegendőek az MSM szint optimális fenntartásához.

A szervezet MSM koncentráció csökken az életkor előrehaladtával.

Irodalom:

  1. Jacob, S., Herschler, R. Introductory remarks: dimethyl sulfoxide after 20 years. Annals of the New York Academy of Sciences 1983; 411:xiii-xvii.
  2. Herschler, R. Dietary and pharmaceutical uses of methylsulfonylmethane and compositions comprising it. United States Patent 4,514,421; April 30, 1985. Click here for study.
  3. Herschler, R. Methylsulfonylmethane in dietary products. United States Patent 4,616,039; October 7, 1986. Click here for study.
  4. Sellnow, L. MSM: An Aid From Nature. The Blood Horse, June 6, 1987:3459-3462.
  5. Lawrence, R.M. Methyl-sulfonylmethane (M.S.M.) A double-blind study of its use in degenerative arthritis. International Journal of Anti-Aging Medicine 1998;1(1):50
  6. Jacob, S.W., Lawrence, R.M., Zucker, M. 1999. The Miracle of MSM. New York: G.P. Putnam's Sons.

 

Eddigi hozzászólások a termékkel kapcsolatban:

Vevőszolgálat:
Kedves Záprelné Argai Katalin, Egyenlőre jelen terméket áruljuk bár létezik ugyanezen márkából 250 gr-os por alakban is az MSM. Egyébként hány darab érdekelné?
2012.02.24. 07:50
Záprelné Argai Katalin:
Üdvözlet, én MSN-t keresek, de nem kapszulában, hanem porban. Létezik-e, tudnának-e segíteni?
Köszönettel:
Záprelné
2012.02.23. 19:08

Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:

Figyelmeztetés! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére, az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1169/2011/EU rendelete alapján (2011. október 25.). Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Gyártók
Kereső
Kifejezés: 

Keresés