Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Utoljára megtekintett
6 300 Ft
Chat ügyfélszolgálat
LiveZilla Live Chat Software
Szállítás


Nyelv választó
Facebook

Bankkártyás fizetés

BSN Amino-X

A BSN Amino-X a világ első pezsgő-BCAA formulája, 10 g anabolikus és antikatabolikus aminosav mátrixot tartalmaz adagonként, cukor- és koffeinmentes.

Hűségpont (vásárlás után): 189

Figyelmeztetés! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére, az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1169/2011/EU rendelete alapján (2011. október 25.). Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
6 300 Ft

További információk a termékről:

BSN Amino-X:

Az elmúlt években a BSN a legfrissebb tudományos kutatások és technológiai fejlesztések állandó követésével és felhasználásával, átírta az izomépítés és zsírégetés gyakorlatilag minden területét! Ennek az innovatív és kompromisszumokat nem ismerő harcnak eredményeként fejlesztettük és dobtuk piacra olyan piacvezető formuláinkat, mint a CellMass, NO-Xplode vagy épp a Syntha-6, és válhattunk a sport-táplálékkiegészítés piacvezető márkájává!

Ezúttal az elágazó-szénláncú aminosavak piacát írtuk át, az első instantizált, pezsgő BCAA formulával - az AMINO X-szel!


Maximális fordulatszámra kapcsolt proteinszintézis!
Maximális fordulatszámra kapcsolt glikogén-reszintézis!
Fokozott inzulinérzékenység!
Blokkolt katabolizmus!
Rekord sebességű sejtregeneráció!
Csökkent fáradtságérzet!AMINO X:


- A világ első pezsgő-BCAA formulája!
- 10 g anabolikus és antikatabolikus aminosavmátrix!
- 0 g cukor!
- 500 IU D-vitamin!
- Koffeinmentes!
- Tökéletes oldódás!

Napi adag:  1 adagolókanál AMINO X-et 2-3 dl hideg vízben elkeverve edzés előtt, közben és/vagy után.


Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:

Gyártók
Kereső
Kifejezés: 

Keresés