Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Utoljára megtekintett
Szállítás


Facebook

Bankkártyás fizetés

Best Ginkgo 120mg / 120 vcap

Best Ginkgo 120mg / 120 vcap

Cikkszám: DRB-00091
Gyártó: Doctor's Best

A Ginkgo Biloba kivonata javíthatja az agy vérellátását és ezért különösen hatásos lehet csökkenő figyelem, valamint a szellemi teljesítőképesség gyengülése esetén. Emellett javíthatja a periférikus véredények vérellátását is és serkentheti az anyagcserét a végtagokban. A Ginkgo Biloba kivonat ugyanakkor hatásos antioxidáns is, mely a sejteket védi a roncsolódás ellen. Így szolgálja az egészség megtartását, napi teherbíró-képességet és a jó közérzetet. 1 kapszula / 50 Ft

Hűségpont (vásárlás után): 207

6 900 Ft
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron

További információk a termékről:

Best Ginkgo Biloba 120 mg növényi kapszula

Tájékoztató:

 

Napi adag: 1 kapszula bevétele étkezés közben (vagy 2*1 kapszula) naponta. (amennyiben két kapszulát szed, akkor az egyiket délelőtt a másikat délután célszerű alkalmazni)

Egyéb összetevők: növényi módosított cellulóz, rizspor, növényi magnézium-sztearát

Nem tartalmaz: tej, tojás, gabona, glutén, kukorica, szója, cukor, édesítő, keményítő, só, tartósítószer 

Ez a ginkgo biloba kivonat (extra strengh ginkgo biloba) garantált mennyiségű és minőségű hatóanyagot tartalmaz ProfileProven™ minőség biztosítási rendszernek megfelelően, ami az Ethical Naturals, Inc által lett kidolgozva. Ez a minőség ellenőrzés az egyik legszigorúbb, az összes gyártási műveletet ellenőrzik és folyamatos tesztelés alatt áll az adott termék, annak érdekében, hogy a késztermék tisztasága és hatóanyag tartalma garantált legyen.

A föld 'legöregebb' fája:
A páfrányfenyő kivonatot (ginkgo biloba) a ginkgo fa leveliből vonják ki. 200 millio évvel ezelőtt jelent meg a földön. Japánban található olyan példány is belőle ami már 1000 éves és még mindig él! 

Gazdag és koncentrált:
A Ginkgo biloba level gazdag fitonutriensekből flavon glikozid és terpén laktonokból. Ezen kivonatban ezek a bioflavonoidok alkotját a termék hatóanyagait. Kb. 50 kg ginkgo levélben található 1 kg kivonat.

Agy és mentális funkció:
Számos klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy a ginkgo szedése előnyös lehet az agyi és mentális funkcióra.

Támogatja a cirkulációt:
Támogathatja a cirkulációs funkciót az agyban és a végtagokban. Növelt véráramlás az agyban azt jelentheti, hogy növekszik a tápanyag és oxigén ellátottsága.

Számos megfigyelt előny:
A kilinikailag megfigyelt előny, hogy a ginkgo biloba kivonat támogathatja a rövid távú memóriát, és pozitív hatása lehet a jó hangulatra és társas viszonyokra.

Erőteljes antioxidáns:
A ginkgo biloba kivonat erőteljes antioxidánsa is. Szerepet játszhat a szabad gyökök semlegesítésében. A terpén lakton segít a sejtmembrán peroxidáció megelőzésében.

Trombocita aktiváló faktor (PAF:Platelet Activating Factor)
A ginkgolidok inhibitálják a trombocita aktiváló faktort. (PAF) A PAF kontrolálásával csökkenthető a a vérlemezkék összetapadása, így javíthatja a cirkulációs egészség.

Oxigén Szállító:
A véráram karbantartásával a végtagokban, a ginkgo biloba támogathatja a véráramlás javítását a szövetekben és izületekben is ezátal javíthatja a diszkomfort nélküli járás képességét.

A ginkgo biloba kivonat nagy népszerűségű a gyógynövény kivonatok között. A ginkgo biloba kivonat nem toxikus, mentes a mellék hatásoktól, biztonságos a szedése. Extra Strength Ginkgo Biloba legalább 4 hetes szedése után várható érdemi javulás.

'Fontos megjegyezni, hogy a generalizált szorongás és a depresszió csak a pszichiátria tankönyveiben válik el oly élesen. Pl. a genetikai kutatások azt mutatják, hogy ha van genetikai hajlam, az azonos a két zavarban, csupán a környezeti hatások miatt térnek el a tünetek. Más vizsgálatok meg is erősítik, hogy a Ginkgo hatásos depresszióban is. Világos, hogy a szorongás és depresszió az életnehézségekre és stresszre adott válasz, és a szer a stresszválasz csökkentésén keresztül hat. A Ginkgo szedése ráadásul minden 40 év felettinek ajánlott, aki kezdi megtapasztalni memóriája, figyelme romlását. A Ginkgo ugyanis kifejezetten jótékony hatású a korral járó kognitív deficitek kezelésében is.'

'A Ginkgo bilobát tartósan kell szedni, a jelentős hatás 4 hét után jelenik meg.
Hatásmechanizmusa nem világos, de feltevések szerint gátolja a CRH nevű, agyban termelődő stresszhormon kibocsátódását.'

Forrás: Szendi Gábor

Irodalom:

  • Vorberg, G., “Ginkgo biloba extract (GBE): a long-term study of chronic cerebral insufficiency in geriatric patients,” Clinical Trials Journal 1985 22(2): 149-157.
    Abstract: 112 patients (51 men, 61 women: mean age ±70.5 8.7 years, range 55-94 years) with chronic cerebral insufficiency were treated as outpatients in several German test centers with Ginkgo biloba extract at 120 mg/day in an open one-year trial. Results showed a statistically significant (P < 0.001) regression of the major symptoms of vertigo, headache, tinnitus, short-term memory, vigilance and mood disturbance. Heart rate and blood pressure modifications were not detected. Laboratory mean levels of blood cholesterol and triglycerides remained practically unchanged during the period of the trial. Significant side-effects did not occur throughout the study, nor were significant interactions with existing basic medications such as cardiac glycosides or antidiabetics observed.
  • Kleijnen, J., Knipschild, P., “Ginkgo biloba,” The Lancet, 1992, 340(7):1136-1139. Click here for study.
  • Bauer, U., “6-month double-blind randomized clinical trial of Ginkgo biloba extract versus placebo in two parallel groups in patients suffering from peripheral arterial insufficiency,” Arzneim.-Forsch./Drug Res. 1984 34(I), Nr. 6. Click here for study.
  • Pidoux, B., “Effects of Ginkgo biloba extract on the functional activity of the brain,” Presse Medicale 1986, 15(31):1588-1591. Click here for study.
  • Hofferberth, B., “The efficacy of EGb 761 in patients with senile dementia of the Alzheimer type, a double-blind, placebo-controlled study on different levels of investigation,” Human Psychopharmacology 1994, 9: 215-22. Click here for study.
  • Mouren, X., Caillard, P., Schwartz, F., “Study of the Antiischemic action of EGB 761 in the treatment of peripheral arterial occlusive disease by TcPO2 determination,” Angiology 1994 6(45):413-417. Click here for study.

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

További kérdések/vélemények:

Vevőszolgálat:
Kedves Szabó Mihály, azt javasoljuk, hogy a szakorvosával egyeztesse a ginkgo biloba szedését, logikus amit ír, viszont gyógyszeres kezelés kiváltására mi nem javasolhatunk étrend-kiegészítőt.
2017.01.10. 09:38
SZabó Mihály:
Hetvenkilenc éves vagyok.Tiz éve nyiltzugú glaukómia miatt Xalatán szemcseppet használtam,ezt a mellékhatások miatt(szemszárazság-távoli kettőslátás)kb.fél éve Taflotan-ra módosítottuk.Mindkét csepp megfelelő szinten tartja a szemnyomást, a Taflotan lényegesen kevesebb mellékhatással. Szemészeti problémám mellett idegi hallásvesztésem is van,hallókészüléket használok.Hallásvesztés lassítására értágító infúziót javasolt a szakorvos, de amikor közöltem a glaukóma tényét ezt a lehetőséget kizárta,ennek már 5-6 éve.Hallásom,főleg beszédértésem romlik,ezért gondoltam, a néhánynapos intenzív infúziós kezelés helyett Ginkgo Biloba 120mg-os(+Mg 150mg) napi szedését kezdem,rendszeres szemnyomás kontrol mellett,illetve tovább szedem a LXR 30mg-os lutein komplex kapszulát.Kérem szíves véleményüket.Szerintem az infúzió 4-5 napos,max negyedévente ismételhető kezelésénél a napi 120mg-os kapszula rendszeres szedése kevésbé kockázatos. üd. szm
2017.01.09. 15:10
Vevőszolgálat:
Kedves Dani Józsefné, kezelő orvosával célszerű egyeztetni a két termék párhuzamos szedését illetően, mivel acetilszalicilsavat kiterjedten alkalmazzák a szív- és érrendszeri trombotikus betegségek megelőzésére. Nem tudjuk, hogy miért alkalmazza a terméket, mivel egyéb kórképek esetében is felírják. A Ginkgo biloba gyógynövénynek enyhe inhibitáló tulajdonsága is van a trombocita aktiváló faktorra, így ebben az esetben nem javasoljuk a 2 termék együttes alkalmazását!
2015.09.25. 15:35
Dani Józsefné:
Kérdésem, hogy ASA 100mg tabletta szedése mellett, szedhető e Ginko Biloba ét-rend kiegészítő. Köszönöm
2015.09.25. 13:11
Ügyfélszolgálat:
Kedves Csaba!
Ha az orvosa azt javasolta, hogy várjon 3 hónapot (ha jól értelmezzük a kérdését!), akkor mi is azt javasoljuk! Egyébként a ginkgo biloba 2-3 hónap rendszeres szedés után fejti ki a hatását!
2015.08.24. 09:57
Csaba:
Egy stapedotomia fülműtét keretében idegi hallásom csökkent, főorvosom szerint most várjunk 3 hónapot. Napi 2 szemmel elkezdtem szedni ,már 20 napja.Ha ez segit akkor mikorra várható bármi javulás.Vagy segit e ?
2015.08.21. 18:31
Vevőszolgálat:
Kedves Ilona, a gyártó 1db vagy 2*1db kapszulát javasol naponta a termék szedéséből, így mi is ezt javasoljuk. Az hogy napi 1db vagy 2*1 db kerül felhasználásra, nyilván azon is múlik, hogy érez-e valami pozitív hatást a napi 1db kapszulától.
2015.06.04. 09:18
Ilona:
Szeretném kérdezni, hogy egyéb kisebb dózisú gingkgo tablettából is általában napi egy tablettát javasolnak, miért van az, hogy ebből a termékből napi 2 a javasolt adag?
Egy szem elegendő-e az agyi keringés javítására?
Köszönöm válaszát
2015.06.03. 10:43
Vevőszolgálat:
Kedves Tényi Tamás, Köszönjük a pozitív visszajelzését a termékről.
2015.01.12. 12:08
Tényi Tamás:
Kb.egy hónapi szedés után érezni a pozitív hatását a keringésre, a hidegre érzékeny végtagjaimra is jó hatással van.Jó minőségű termék,és az ára is megfizethető.
2015.01.12. 11:54
Ügyfélszolgálat:
Kedves Lovas Lászlóné!
Egyeztessen kezelőorvosával! Mi nem tudunk ilyen kizáró okról.

2014.06.17. 08:30
Lovas Lászlóné:
Üdvözlöm.
Szeretném megkérdezni hogy visszér tágulatban szedhető?
Köszönöm
Lovas Lászlóné
2014.06.16. 21:57
Ügyfélszolgálat:
Kedves Egyed Gyuláné! Az Aplatic tabletta a vérrögökkel szemben veszi fel a harcot. A Ginkgo Biloba-t véleményünk szerint szedheti a gyógyszer mellett! Kérje édesanyja ki azért a kezelőorvosa véleményét, mert ő tudja a jelen állapotát diagnosztizálni. Vitaminbolt ügyfélszolgálat
2013.04.11. 18:12
Egyed Gyuláné:
Édesanyám Aplatic 250 mg filmtablettát szed naponta 1x, szedhet-e mellette kisebb adagban Ginkgo Bilobát?
2013.04.11. 17:22
Vevőszolgálat:
Kedves Piri, a ginkgo biloba szedését egyes vérhígítók mellett kell kerülni mivel enyhén segíti a vér áramlását, ezért gyógyszeres kezelés mellett nem szoktuk javasolni. Az Ön által említett betegségekre közvetlenül nincsen hatása, viszont a termék alkalmazása előtt mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával, mivel több gyógyszert is alkalmaz párhuzamosan.
2013.04.11. 07:36
piri:
Kérdezni szeretném, hogy magas vérnyomás, koleszterin, húgysavra szedek gyógyszereket, ezek mellett lehet-e szedi a gingko bilobát? /nebivep, vidonorm, xeter, milurit/ köszönettel.
2013.04.10. 18:47
Vevőszolgálat:
Kedves Légrádi László, köszönjük kérdését de az a javaslatunk, hogy kezelő orvosával egyeztessen a termék szedése előtt, mivel valószínűleg gyógyszereket is szed a betegségére.
2012.11.26. 08:15
Légrádi László:
Kérdésem : magasvérnyomás,cukorbetegség,szivritmuszavar,érszűkület esetén szedhetek-e Ginkgo-Bilobát?
2012.11.24. 15:09
Vevőszolgálat:
Kedves Berta István, Igen természetesen, érdemes legalább az alapvitaminok közül választani, pl.: multi-, C-, D-, E vitamin, Omega 3, Q10. Ezek első körben a legfontosabbak.
2012.03.07. 08:37
Berta István:
a Gingó bilbát szedhetem e omega 3-al vagy más vitaminnal tisztelettel István
2012.03.06. 19:10
Vevőszolgálat:
Kedves Bálint Andrásné!

Köszönjük érdeklődését! A napi adag: 2X1 kapszula, tehát 2 db/nap lehetőleg kétszeri bevétellel, étkezés közben. A hatását kb. 4 hét tartós szedés után fogja tapasztalni.
2012.02.07. 08:15
Bálint Andrásné:
napi adag:1 kapszula bevétele étkezés közben naponta kétszer.A kérdésem az hogy egy kapszulát kell felezni és így napi kétszer,vagy napi 2X1 kapszula?
2012.02.06. 19:56
Vevőszolgálat:
Kedves Sz. Andrea, a két termék között összetételben van különség. A termék ginkgo biloba tartalma között mivel az egyik 60mg a másik 120mg, és az egyikben 30db a Doctor's Best termékben 120db kapszula van, így 8* a mennyiségi ginkgo különbség. Az Ön által érdeklődött termékben emellett még van kapszaicin és magnézium.
2012.01.16. 16:16
Sz. Andrea:
Azt szeretém megkérdezni, hogy a doctor's best ginkgo biloba és a ginkgo prim hot között mi a különbség? Köszönöm.
2012.01.16. 16:01
Vevőszolgálat:
Kedves Paluska Gábor, nem ártalmas a ginkgo biloba a szívre és tudomásunk szerint a természetes páfrányfenyőnek amit jelen készítmény is tartalmaz, nincs igazolt mellékhatása.
2012.01.16. 08:37
Paluska Gábor:
Tisztelt webshop! Érdeklődni szertnék a termék iránt hogy nem e ártallmas szivre a kapszula vagy, milyen mellék hatásai vannak ámbár nmakk egésséges vagyok de bisztosra akarok menni! Köszönöm! Gábor
2012.01.15. 23:33
Vevőszolgálat:
Kedves Zoltán, a kérdésére a válasz megtalálható a termék összetétel felsorolásánál, tehát 120mg ginkgo biloba tartalmaz: 28mg glikozidot. Igen a 'extra strengh' felirat az extra erősnek felel meg. A napi adag 2*1 kapszula a termékből, az egyiket délelőtt a másikat délután érdemes alkalmazni. Köszönjük kérdését!
2011.12.27. 08:57
Zoltán:
Tisztelt Webshop!

Szeretnék érdeklődni hogy ennek a terméknek mennyi a Ginkgo hatóanyaga pl. az Alo*s termékkel vagy más olcsóbban kapható termékekhez mérten?

A "strength" felirat a hatóanyag tartalmára utal?

Gondolom megérti hogy olyan terméket szeretnék vásárolni amiben elegendő vagy akár többlet hatóanyag van, és ha kapható akkor nem 10.000-ért, hanem ennek töredékéért.

Köszönöm,
Zoltán
2011.12.25. 03:02
Vevőszolgálat:
Kedves Malahovszkyné Szalay Ildikó, a fenti termék napi adagja: 2*1 db, tehát 2*120mg naponta, a gyártó által javasolt napi adagot érdemes betartani!
2011.11.21. 08:31
Malahovszkyné Szalay Ildikó:
Már 10 éve szedem a Ginkgot a legkülönféle megnevezéseken. Pl plusz, biloba stb és nagyon elégedett vagyok, mert jó hatással volt rám, orvosom is ezt igazolta. Igaz az utóbbi időben már a napi 1db kevésnek bizonyult , mert ájulásaim megszaporodtak ( agy keringési zavar)Bízom a termékbe, s ha emelem az adagot talán segít megoldani a problémámat. Orvossal konzultálok ugyan, de nem szeretnék továbbra sem gyógyszert szedni .
2011.11.20. 11:05
Cserhátiné Varga Katalin:
Csak köszönettel tartozom a Glinko Bilobának.60 éves vagyok,évek óta szedem. Mikor elkezdtem szedni,at egyensúlyérzékem, a memóriám kezdett nagyon romlani. Mióta szedem,teljesen kiegyensúlyozott vagyok. Sőt,a szememben a látóteremben kezdődő meszesedést állapitottak meg, a szedés óta ez nem romlott.A szemész szerint,jót tesz,hogy szedem a gliko bilobát.
Köszönettel,mindig vásárlójuk maradok:Cserhátiné
2011.11.16. 19:27
Vevőszolgálat:
Kedves Papp Mária, a ginkgó leveleknél tudomásunk szerint a szüretelés ideje a fontos, mivel a hatóanyag tartalma változik, mosás szárítás után innen ugyanaz a teakészítés folyamata mint más teák esetében, esetleg kérdezze meg tea szaküzletben, ahol árulnak ginkgo teát, hogy a második főzet a jó, mi nem hallottunk ilyenről egyébként.
2011.10.13. 08:14
Papp mária:
A páfrányfenyő fa levelét nyáron leszedem és megszárítom. abból főzök teát és minden nap 1dl- et fogyasztok. valaholazt hallottam, hogy kétszer kell leforrázni a levelet és a második forrázatból inni mert az első forrázatban káros anyagok vannak . Igaz-e ez? köszönöm.
2011.10.12. 20:38
Vevőszolgálat:
Kedves Fórián Zsolt, az acetilszalicilsav mellékhatása, hogy meggátolja a vérben úszó vérlemezkék vagyis trombociták összecsapódását. Enyhe vérhígitó tulajdonsága van a ginkgo-nak is, bár gyógyszer kiváltásra csak szakorvossal való konzultáció után használható! Vitaminok közül egyébként a K vitamin ami enyhe vérhígító, ill. a nattokinase bár inkább ezt az USA-ban és Japánban használják...az EU-ban új élelmiszernek minősül. Javaslatunk, hogy másik orvossal is egyeztessen az ügyben.
2011.09.15. 17:57
Fórián Zsolt:
Tisztelt Vitatrade!

Kisfiamnál másfél éves korában súlyos érszűkületet fedeztek fel a hasi aortában, egy 7mm vastag arany/platina sztent helyeztek fel, hogy az érszűkületet megszüntessék. A sztentnél esetlegesen kialakuló vérrögképződés meggátolására napi 50 mg aszpirin szedését javasolta a kezelőorvos. Most 4 éves a kisfiam, folyamatosan szedjük az aszpirint, melynek feltételezhető hatására igen rossz étvágyú a gyerek. Sok helyen olvastam, hogy az aszpirin hosszú távon roncsolja a gyomor nyálkahártyáját, és gyomorfekélyhez vezethet. Mivel a 100mg-os aszpirin protect túl sok adag, és ketté kellene vágni, így a protect rétegben rejlő védelem a tabletta ketté vágásával értelmét veszti. A kezelőorvost kérdeztem, hogy más, gyomorkímélő, természetesebb megoldás nincs-e a vérrögképződés megelőzésére, de megbízható más megoldást nem tudott javasolni. Hosszas keresgélés után ekkor találtam a Ginkgo Bilobát, mint természetes vérrögképződést gátló készítmény. Érdeklődni szeretnék, hogy szedhető-e aszpirin helyett (a fent leírt probléma miatt), illetve milyen adagolást javasolnak egy 14.5 kilós, 4 éves kisfiú számára, akinek napi 1x50mg aszpirin esti bevételére lenne szükség. Segítségüket előre is köszönöm!
2011.09.15. 17:18
Vevőszolgálat:
Kedves Urfi Imréné, a systolés 140Hgmm-es érték az még éppen az emelkedett vérnyomás érték körül van, bár nem tudjuk, hogy mi önnek az alap vérnyomása. Ginkgo biloba készítmény melletti gyógyszer szedés esetén többször jeleztük, hogy a kezelő orvosával kell megbeszélnie az együttes szedést, ez általában minden gyógyszer leírásában is megtalálható, mivel csak Ő tudja felelőséggel javasolni, hogy ez Önnek nem okoz-e problémát.
2011.09.12. 08:29
urfi imréné:
Üdvözlöm kérdésem az lenne én szedhetném e mivel a vérnyomásom ingadozik hol lenet hol fent , Betaloc Zok amit szedek és Ednit de abból csak akkor szedek ár ha felugrik 140 re a vérnyomásóm szedhetném e a Bilobilt?, Üdvözlettel Eszter
2011.09.11. 09:30
Vevőszolgálat:
Kedves Barkó Imréné, célszerű lenne orvosával egyeztetni, hogy az Ön által szedett gyógyszerek mellett szedheti-e a ginkgo biloba terméket, ezt hitelt érdemlően csak a kezelő orvosa állíthatja...
2011.09.08. 12:11
Barkó Imréné:
Kérdésem: a ginkgo biloba szedhető-e ha nootropil 1200 és aspirin protect az orvos által előírt gyógyszert szedem? Köszönettel várom válaszát.
2011.09.08. 08:38
Vevőszolgálat:
Kedves Judit, jelen esetben inkább megemelt mennyiségű B-1 vitamint és halolajat célszerű adni a gyereknek, a ginkgo-t inkább idősebb korban célszerű bevetni..
2011.07.31. 11:16
F.Judit:
Szedheti-e ginkgo biloba terméket figyelemzavarral és koncentrációs problémával küzdő 13 éves kamasz gyermek? Köszönettel.
2011.07.30. 18:23
Vevőszolgálat:
Kedves Frolyó Miklós, köszönjük kérdését a syncumar kumarin-típusú véralvadásgátló gyógyszer, általában nem javasolt véralvadásgátló és ginkgo biloba együttes fogyasztása, a nootropil kiváltással kapcsolatosan is egyeztessen kezelőorvosával is!
2011.07.13. 09:54
Frolyó Miklós:
Orvosi javaslatra az eddig szedett Nootropil 1200 mg helyett Ginkgo biloba szedését tervezem megkezdeni. Kérdésem, hogy a Syncumar hatását ez várhatóan milyen mértékben módosítja. Köszönettel.
2011.07.13. 09:22
Vevőszolgálat:
Kedves Szalánczy Józsefné, hatóanyagban és kiszerelésben is van eltérés a 2 termék között, célszerű a hatóanyag mg-ra eső forint költségét összehasonlítani a két terméknek. Egyébként mindkét tkészítmény ginkgo biloba összetevőt tartalmaz.
2011.05.16. 18:08
Szalánczy Józsefné:
Szeretném megkérdezni, hogy mi különbség
van a ginkgo biloba és a bilobil forte között.
Válaszát előre is köszönöm!
2011.05.16. 10:41
Vevőszolgálat:
Kerdves Krausz Margit, elvileg igen mivel nincs kizárva az Ön által említett gyógyszer és a ginkgo biloba együtte szedése, viszont a stroke miatt mindenképpen egyeztessen kezelő orvosával!
2011.04.19. 19:10
krausz margit:
ginkgo biloba+lecitin szedhetem e együtt az aspirin protectel.Ez lenne a kérdésem.Köszönöm szépen.augusztusban volt egy agyi infarktusom,ezért kérnék rá választ.
2011.04.19. 16:04
Vevőszolgálat:
Kedves Singer Ágnes, a termék ginkgo sav tartalma 5 ppm (milliomod rész) alatti, tehát gyakorlatilag savmentes a készítmény.
2011.03.14. 17:56
Singer Agnes:
Szeretném megkérdezni, hogy ez a termék mennyi ginkgolic acid-ot tartalmaz?
előre is köszönöm!
2011.03.14. 13:32
Vevőszolgálat:
Kedves Komáromi Zsigmond, a ginkgo mellett a fokhagyma, angyalgyökér, papaya, zsálya módosíthatja a vérhígítók hatását az orbáncfű és ginzeng pedig csökkenthetik, ezért szükséges kezelőorvosával egyeztetni. Általánosságban javaslunk megfelelő mikrotápanyagok bevitelét mint pl.: multivitamin, C-vitamin, omega 3, D3 vitamin és Q10 bevitelét, így hosszútávon a jó közérzete javítható.
2011.01.19. 06:23
Komáromi Zsigmond:
A fent leírtak alapján szerint sokan félnek ezen Biloba készítménytől akik véralvadás gátlót szednek. Én több gyógynövény eredetű szert szedek, egy helyen vásárolok. A boltban kapott tályékoztató lapon határozottan le van írva, hogy a GINGO növény tartalmaz vérhígító vegyületet ezért nem használható együtt. Valószínű kiszámíthatatlan az összeférhetőség.
Én is bajlódok főleg reggel felkelés után agyi vérellátási tünetekkel, ami elmúlik, de egyre tovább fennmaradnak a tünetek ( gyenge kettőslátás, fej-zúgás, vérnyomás időszakos felszaladása stb ). CAROTIS kétoldali 45 %-os elzáródás az oka az orvosok szerint, de nagyon veszélyes az operáció jelenleg nem tartják indokoltnak a műtétet. Kérdésem dud-e a VEVŐSZOLGÁLAT, olyan készítményt javasolni ami segít a tüneteim enyhítésében. A BILOBA a vérhígító miatt kizárva én is szedek vérhígítót szív infartusom óta.

Válaszukot köszönve Üdv Zsigmond
2011.01.18. 13:56
Vevőszolgálat:
Kedves Mariann, Hivatalosan annyit tudunk mondani Önnek, hogy érdemes a gyártó napi adagját betartani, a ginkgo biloba hosszab távon fejti ki pozitív hatását, egyébként az Ön által leírt tünetegyüttessel kapcsolatosan nem halottunk konkrét visszajelzést, a termé kalkalmazása egy próbát nyilván megér. Köszönjük kérdését és jobbulást kívánunk.
2011.01.17. 07:49
Mariann:
Kérdésem a következő: szorongás és stressz miatt szédülök, ami nem forgó jellegű. Olvasgattam a Ginkgo biloba jótékony hatásáról, hogy jó a szorongásra, stresszre, szédülésre. Jelenleg a Bilobil 40 mg-os változatát szedem napi három alkalommal már egy hónapja. Változást nem éreztem igazán, rosszabbodást sem. Erre a Best Ginkgo-ra most találtam rá és jóval nagyobb a napi adag is. 120 mg helyett 240 mg lenne. Ön szerint kevés ez a napi 120 mg a Bilobilből, mert erre már gondoltam én is. Szívesen kipróbálnám a nagyobb mg-osat. És olvastam a hozzászólások között, hogy akár 3 hónap is eltelhet, hogy kifejtse a hatását. Találkozott már hasonló esettel, aki szorongásos szédülésre szedte és milyen sikerrel? Valamint folyamatosan is lehet szedni hosszabb ideig, akár egész életemben, hogy a tünetek ne jöjjenek vissza, ha sikerülne elmulasztani. Tudom, hogy ez nem csak a Ginkgon múlik, hanem rajtam is. Válaszát előre is köszönöm.
2011.01.15. 18:58
Vevőszolgálat:
Kedves Judit, kezelőorvosával célszerű konzultálni, hogy az Ön által szedett gyógyszer mellett a ginkgo biloba szedhető-e, egyébként a ha nincs kizáró ok javasdoljuk kipróbálását, kb. 1-3 hónap múlva várható pozitív hatás a termék szedését követően, sokan szeretik a terméket és jó visszajelzéseink vannak...
2010.11.08. 20:17
Judit:
39 éves vagyok. Időnként gondok vannak a memóriámmal, ami a munkámban is problémákat okoz. Magas vérnyomásra, illetve koleszterinre szedek rendszeresen gyógyszert. Szeretném kipróbálni ezt a terméket. Kb. mennyi idő elteltével tapasztalhatok változást?
2010.11.08. 12:54
Vevőszolgálat:
Kedves Tóth Jánosné, értágító hatása miatt a magas vérnyomásra jó hatással lehet a ginkgo biloba, a cukorbetegségek érelváltozásaira is használható, önmagában a cukorbetegséget nem gyógyítja. 1-3 hónapos használat után lehet várni bármilyen pozitív változást. Használat előtt konzultáljon kezelőorvosával is!
2010.10.04. 20:06
Toth Jánosné:
szeretném meg tudni,a ginkgo biloba ma gasvérnyomásra,cukor betegsére szedhető-e? Vagytalán hatásos lenne .köszönöm a válaszát.
2010.10.04. 18:44
Schneier Éva:
Én 3 hónapi szedés után már észrevettem, hogy nem vagyok feledékeny és as kersztrejtvényeket, már szótár nélkül megfejtem. Egy ismerősöm nek is nagyon bevált. Mindenkinek ajánlom. Rendszeres szedése 3 hónap után eredményt mutat.
2010.09.28. 20:42
Vevőszolgálat:
Kedves Dürwanger Károlyné ! Semmiben, a terméket nem ismerjük viszont ha 120mg hatóanyag van a termékben, nyilván tartalmazza is, és ez a fontos. A gyártó minőségi előírásait célszerű megnézni pl. alapanyag beszerzése, rendelkezik-e HACCP, ISO 9001, GMP jóváhagyással? A Doctor's Best márka a fentieken kívül kielégíti a 'state-of-the-art manufacturing and faciltiy' előírásait is, így a legmagasabb sztenderdet is tudja!
2010.09.26. 15:56
Dürwanger Károlyné:
Az általam szedett Member\'s Mark Ginkgo Biloba 120 mg.-os és apro barna színü, lágy kapszulla.Kérdésem: a barna színü miben különbözik a többitől ? Köszönöm a választ.


2010.09.26. 13:13
Vevőszolgálat:
Kedves Lázi Natasa ! A ginkgo biloba az Ön szembetegségeire mivel étrend-kiegészítő és nem gyógyszer ezért nem ajánlanánk, gyógyító hatása nincs. Megelőző jeleggel az éleslátás elősegítésében és fenntartásában javíthat valamit a Lutein a zeaxhantin tartalma miatt. A vitaminok között Nálunk is megtalálhatja, előtte mindenképpen kezelőorvosával is konzultáljon.
2010.09.26. 10:36
Lázi Natasa:
Szeretném megkérdezni,hogy zek a tabletták vagy kapszulák jók-e a szemre javítja-e mert én nekem fokozatosan romlik a látásom én sullyosan láttássérűlt vagyok és látóideg sorvadásom van, ideghártya disrophya,elváltozások a szemfenékben teljesen ellepi a szemet degerenatív foltok tömege van,üvegtesti homályok,nagy fokú tompa és rövidlátás,zöldhályog,és nagyon gyakran begyulladnak macula degerenáció időskori szemrendellensség degerenáció pedig még csak 38 éves vagyok a látásom nagyon kevés ezért kérek tanácsot hogy ez a Gingko sedítene-e nekem az én szememen? vagy milyen növényi gyógymódot tudnának ajánlani és hol tudnám megvenni illetve hogyan jtok hozzá? segítséget előre is meg köszönném tisztelettel: Lázi Natasa.
2010.09.26. 00:38
Vevőszolgálat:
Kedves Kis Zsanett, Lehet tablettás és lágyzselatin kapszulás vagy normál kapszulás is a ginkgo biloba, a tablettás verziót gyógynövények esetében mi azért nem preferáljuk mert sok a töltőanyag benne, ezzel szemben a kapszulás kiszereléssben csak ginkgo biloba van valamint mega a kapszula anyaga ami jelen esetben növényi összetevő alapból áll (vegetable capsule, VC). Az ára alapján-mivel márkát nem említett- a termék feltehetőleg nem 120mg-os, hanem 60mg hatóanyag tartalommal rendelkezik. A nyugta adása pedig kötelező, mi minden esetben adunk számlát a vásárlónak, javaslatunk következő esetben gondolja meg, hogy hol vásárol...
2010.09.25. 11:52
Kis Zsanett:
Már többször vettem kapszulás ginkgo bilobat, ma is vettem, de fehér, kerek tabletta formája van, 90 db van egy üvegben és lényegesen olcsóbb mint kapszula formájában. (1800 ft/90 db)Blokkot nem kaptam az üzletben.
Kérdésem, hogy becsaptak? Vagy lehet a nem kapszulás is ginkgo biloba?
2010.09.24. 20:46
Vevőszolgálat:
Kedves Nyíri Éva, Az Ön által szedett gyógyszer összeférhetetlenségi listáján a ginkgo biloba nem szerepel, ennek ellenére feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával a termék szedése előtt. Köszönjük kérdését.
2010.09.23. 08:20
Nyiri Éva:
T.
Kérdésem én Aspirin Proteket (vérslvadás gátlot) szedek ez nem probléma?
Elöre is köszönöm válaszát.
2010.09.23. 07:51
Vevőszolgálat:
Kedves Andrássy Judit, Igen 120 db, nem 100, így jelenleg normál áron 32 Ft-ba kerül 1 db kapszula. Ha úgy gondolja rendelje elő, sokan várnak már a termékre, amint beérkezik küldjük Önnek.
2010.08.13. 06:44
Andrássy Judit:
Ebben a kiszerelésben hány db kapszula van? 120?
2010.08.12. 13:29
Admin:
Kedves Pongrácz Jánosné,
Köszönjük érdeklődését, a ginkgo biloba a vér áramlását képes enyhén növelni, így segítve az oxigén és tápanyag jobb felvételét. Igen, a ginkgo biloba hatásos étrend-kiegészítő, főleg jelen esetben a 120 mg-os kapszulás termék, ezért is fogyott el, sajnos. Egyébként pontosan ezt a terméket használja, mivel adatbázisunkban nem találtunk Önre a vásárlók között? Tájékoztatásul kb. 3 hét múlva lesz jelen termék újra elérhető kínálatunkban, addig is elő lehet rendelni a készítményt..
2010.08.08. 14:22
Pongrácz Jánosné:
Kérdésem. Valóba használnak-e ezek a Tabletták vagy csak a pénzünket pazaróljuk? Én már másfél hónapja szedem de nem nagyon veszem észre,hogy segitene valamibe amit irnak róla. Köszönettel.
2010.08.08. 11:18
Figyelmeztetés! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére, az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1169/2011/EU rendelete alapján (2011. október 25.). Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Az egyes étrend-kiegészítők hatása egyénileg eltérő lehet és hatásuk nem garantált!
Gyártók
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Webáruház értékelés

vitaminbolt.eu

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.